@Vuodenaiti mediakortti

Perhe-elämää ja kaikkea kaunista! 

Vuodenaiti on Miia Suvin suomenkielinen blogi Instagramissa, Facebookissa ja Lily.fi-alustalla. Blogi rakentuu naisten muodin, perhe-elämän ja kaiken muun kauniin ympärille. Minulle rakkaimmat aiheet ovat eettinen, suomalainen muoti, laadukas ruoka, hyvinvointi ja lapset.
Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi seuraamaan viisihenkisen uusioperheemme elämää Helsingissä!

INSTAGRAM

Vuodenaidin pääkanava. Lukijoista 86 % naisia, 40 % Suomesta. Puolet lukijoista iältään 25-34 -vuotiaita ja 22 % 35-44 -vuotiaita.

Impressions / kk: 41 000

Tavoittavuus / vko: noin 2 210

Seuraajia: noin 2 650

Engagement: 6 %

Keskimääräiset tykkäykset: 148

Keskimääräiset kommentit / postaus: 15

Uusia seuraajia / kk (2.11.2020): 148

BLOGI

Ajoittaisia nostoja minulle tärkeistä asioista. 

Tavoittavuus / vko: 150

Lukijat: 99 % Suomesta

Istunnon keskimääräinen kesto: 2:52 min

FACEBOOK

Instagramin tukikanava. Sekä postaukset että storyt julkaistaan myös täällä.

Tavoittavuus / kk: 1 100

Sitoutumiset / kk: 600

Seuraajia: 109

 

Esimerkkejä kaupallisista yhteistöistä

Tarjoan kauniit, laadukkaat kuvat ja tarkasti harkitut tekstit, joissa on syvyyttä. Voitte saada kuvat myös sopimuksen mukaan itsellenne vapaasti hyödynnettäviksi. Sovitulla/sovituilla julkaisualustoilla kuvia voi tietysti jakaa ja käyttää markkinoinnissa.

Friends and brgrs

Mulla on tänään vapaapäivä! Siis IHAN kokonainen päivä vain itselleni! Aion häpeilemättömästi käyttää sen itseni hellimiseen. 🌸🌸🌸 

Aamulla kuvailin vähän kotona ja sitten pyöräilin keskustaan syömään Friends and brgrsiin. Käsittelen kuvat pääasiassa puhelimella ja näiden maisemien ja tarjoilujen äärellä editointi on erityisen mukavaa! 

Olen muuten aikamoinen ranskalaisnörtti: olen ollut hulluna ranskanperunoihin ihan lapsesta asti. Täällä myös ranskalaiset tehdään itse alusta asti ja nämä ovat täydellisiä: tosi rapeita (tuplakypsennys), pehmeitä sisältä ja peruna on ihannnnn hitusen makeaa eikä yhtään jauhoista. Joo, toiset maistelee viinejä, toiset perunoita! 😂 

Tästä lähden kirppistelemään lapselle talvikengät, meen hypistelemään puhelimia ja sit varmaan jatkan kuvailua. Illalla MisterChef on kuvannut kokkailla. My kinda day! 

Millainen sun täydellinen päiväsi on?

Lux Medicus

Mielikuvani laserkäsittelystä on se, että se sattuu, kestää kauan ja että siitä kuuluu kova ääni. Joo, olen katsonut liikaa Kardashianeita! 😂 Mutta ovatpas laitteet ja hoidot kehittyneet! 

Kävin tänään elos-epilaatiohoidossa ja oli tosi miellyttävä kokemus. Multa käsiteltiin kainalot. Hoito kesti alle puoli tuntia eikä sattunut yhtään tai ollut muutenkaan epämiellyttävää. Hoitola oli tosi kiva ja moderni, sijaitsee lähellä Temppelinaukion kirkkoa kauniissa, vanhassa talossa. Hoitoja tekevät 10 vuoden kokemuksella ja sieltä löytyy laitteet ja osaaminen epilaatiohoitojen lisäksi mm. aknen ja ikääntyvän ihon käsittelyyn. Molemmat kiinnostaa itseä. 

Nyt voiskin katsoa sit lisää Kardahianeita (siis oikeasti niitä ei voi katsoa liikaa) ja juoda tän teen loppuun. Ja chillaa vaan.

Lapin Liha

Heitin MisterChefille muutama päivä sitten haasteen, jonka bongasin Lapin Lihan sivuilta: tarjoa joku uusi, mielenkiintoinen ateria poronkäristyksestä. Poronkäristykset meille tarjosi Lapin Liha ja reseptit näihin poronkäristystacoihin on miehen omia. 

Tarjolla oli kaksi settiä: suomalaisempi ja perinteisempi taco itse täytettäväksi. Suomalaisessa setissä voi yhdistellä mielensä mukaan käristystä, venäläisiä suolakurkkukuutioita, paahdettua punajuurta (maistettu timjamilla), karpalohilloketta, smetanaa ja torvisienipaistosta. 

Toinen, perinteisempi taco syntyy yhdistelemällä käristystä ja mustapapu-sipulisalaattia, valkopaputahnaa, tomaatti-sipuli-persiljasalaattia, ranskankermaa ja paprikakuutioita. Hilloke kävi myös tähän, nam. 

Kumpi on sun suosikki? Mä pidin tuosta suomalaisemmasta enemmän, mut molemmat oli tosi hyviä! Söin 4 tacoa vaikka normaalisti pari riittää. 😬 

Otahan sinäkin osaa reseptikilpailuun! Se on käynnissä vielä 8.11. asti. 

Nextory

Olen aina pitänyt lukemisesta. Se on jotenkin ultimaattisen rentouttavaa. On ihanaa hävitä jonkun toisen keksimään mielikuvitusmaailmaan ja unohtaa hetkeksi kaikki muu.

Luin aika paljon siihen asti, kunnes yliopistossa piti alkaa lukemaan valtavia määriä opintoihin liittyvää kirjallisuutta. Lukemattomuus jatkui, kun soljahdin työelämään ja jotenkin aikaa ei muka ollut. Sitten otin koiran ja aikaa oli taas vähemmän. Luin vain lomamatkoilla, jonne haalin jotain random-pokkareita divareista ja kirpparilta. Harvoin kuitenkaan mukaan sattui mitään erityisen kivaa, mitä oikeasti olisin tahtonut lukea. Enkä oikein enää edes muistanut, mistä tykkäsin. Mutta arjessa kirjoja ei ollut.


Kunnes: äänikirjat. 💕 Siis miten mielelläni lähdin koiraakin ulkoiluttamaan vaikka räntäsateessa, kun sain kuunnella itse valitsemaani kirjaa samalla. Koirakin kiitti, koska lenkit pitenivät. Sitten tulin raskaaksi ja Pikkuihmisen synnyttyä häntä piti kärräillä tuntitolkulla ympäriinsä. Äänikirjat pelastivat taas monta monotonista lenkkiä. Nykyään kuuntelen äänikirjoja työmatkoilla ja muutenkin usein, jos saan oman hetken itselleni.

Tällä hetkellä kuuntelen 4. osaa Leila Tuuren Kauppamies-sarjasta. Muita suosituksia: Seitsemän sisarta-sarja, Eve Hietamiehen Yösyöttö-kirjaa jatkavat romaanit ja IHAN KAIKKI Enni Mustosen kirjat. Olisko sulla suositella jotain saman tyyppistä?
Nyt Nexstorysta 30 päivän ilmainen kuunteluaika koodilla KIRJASYKSY. Vieraile https://www.nextory.fi/kirjasyksy
.

Kustom

Olen jo pidemmän aikaa toivonut olohuoneeseemme jotain syksyisempää väriä isompana pintana. Kun vielä vuoden ikäisen lapsen kanssa olemme kohdanneet muutaman kauhun hetken valkoisen nahkasohvan kanssa, aloin miettimään, että voisikos sohva, jossa on vaihdettavat päälliset olla meille sittenkin passeli valinta. Kotimaista sen olla pitää, ja törmäsinkin kuin tilauksesta tamperelaiseen Kustom-sohvayritykseen. 

Sohvat valmistetaan valitun mallin ja mittojen mukaan Tampereella. Itse saa tietysti valita myös kankaat. Kangasnäytteet voi tilata ilmaiseksi nettisivulta, oli tosi helppoa. Valitsin kymmenen eri kangasta ja nämä viisi päätyivät loppusuoralle.


Mikä sun mielestä kivin väri?

Aku Ankka

Olen lukenut Aku Ankkaa niin kauan kuin muistan, jo paljon ennen kuin opin lukemaan. Akkareita oli pinokaupalla sekä meillä kotona että mökillä, lehti kun oli ehtinyt minun synnyttyäni tulla meille jo yli 15 vuotta.

Kesä oli yhtä lukemisen juhlaa, sillä mökillä odotti aina lehtiä, joita ei ollut talven aikana päässyt selaamaan. Aku Ankasta opin monta uutta sanaa ja se oli ensimmäinen lehti, jota myös ihan sitten luin, kun lukemaan opin. Lehden kautta opin ymmärtämään myös esimerkiksi, miten raha toimii (Aku ajoi aina liian kovaa ja joutui maksamaan ylinopeussakkoja). Suosikeikseni muodostuivat erityisesti Don Rosan stripit, mutta joka ikinen lehti on luettu kannesta kanteen satoja kertoja.

Toivon kovasti, että Pikkuihminen innostuu Akkareista ja lukemisesta yhtä paljon kuin minä. Koskaan ei ole liian nuori tai vanha lukemaan laatusarjiksia! Minkälaisia Aku Ankka -muistoja sulla on?